Çfarë po ndodh? Bie Whatsapp, Instagram, Facebook dhe Messenger

Disa nga aplikacionet më të përdorura në botë si Whatsapp, Instagram, Facebook dhe Mesenger nuk po punojnë prej disa minutash.

Të shumtë janë përdoruesit të cilët thonë se nuk mund të komunikojnë dot nëpërmjet këtyre aplikacioneve, ndërsa ende është e paqartë arsyeja e këtij bllokimi.

Instagram thotë se ka një gabim serveri, ndërsa Facebook gjithashtu thotë se ka një gabim për përdoruesit që përpiqen të identifikohen.

Kjo nuk është hera e parë që ka të tilla probleme me disa nga aplikacionet përdoren gjërësisht në botë.