Çfarë do ndodhë me vitin shkollor? Ministrja Shahini jep vendimin final

Në një komunikimin mbi mbylljen e vitit shkollor 2019-2020, ministrja Shanini zbuloi se provimet e maturës shtetërore do të mbahen. Matruratat do duhet që të mbajnë distancën 1.5 metra nga njëri-tjetri.

“Janë katër elementë të rëndësishëm për përfundimin e vitit shkollor sot. Ky vit shkollor do të mbyllet në qeshor 2020. Provimet e maturës do të mbahen siç i kemi planifikuar. Provimet e klasës së pestë dhe të nëntë do të anulohen. Provimet e lirimit nuk e mbajnë të njëjtën peshë si provimet e maturës. Notat do të bëhet me komisione”, tha ministrja.