Celibashi letër Kolegjit Zgjedhor: Shqyrtoni sa më shpejt ankimin e PS për PD

Komisioneri Shtetëror i Zgjedhjeve, Ilirjan Celibashi i është drejtuar me një letër Kolegjit Zgjedhor, ku i kërkon shqyrtimit sa më të shpejtë ankesës së Partisë Socialiste për vendimin e KAS në lidhje me listat e PD.

Kolegji  do ta zhvillojë në datën 31 mars seancën për të shqyrtuar dhe më pas marrë vendim për ankimimin e bërë nga Partia Socialiste.

Ja letra e KQZ-së