Berisha i nxjerr emrin kryeplakut të fshatit Tragjas, nami me lëndën narkotike

Berisha ka denoncuar rastet me plantacionet e drogës, ku sipas tij, janë të përfshirë njerëz të veshur me pushtet.

Tragjasi është cilësuar gjithmonë si një fshat i bukur, me pamje piktoreske. Pikërisht në këtë vend kultivohet lëndë narkotike, dhe në këtë biznes është përfshirë kryeplaku i fshatit.

I ashtëquajturi qytetari digjital, e njofton Berishën se kryeplaku i fshatit së bashku me kryetarin kontrollojnë të gjithë drogën.

Sipas tij, kanë mbjellë drogë në mes të fshatit e ndërsa iu thonë fshatarëve se kanë të drejtë që të mbjellin lirisht, por duhet të paguajnë.

Statusi

Udheheqesit e narkopartise, zoterit e plantacioneve te hashashit!

Lexoni denoncimin e qytetarit dixhital. sb

Mirembrema doktor ! Droga paraqitet e mbare sivjet nen kujdesin e Rilindjes ! Ne fshatin Tragjas te Vlores kryeplaku i fshatit Mezin Ramohito njekohesisht edhe sekretari i PS sebashku me kryetarin Baco Gaço kontrollojne gjithe drogen , ky i fundit eshte edhe punonjes i pyjores . Kane mbjelle droge mu ne mes te fshatit dhe lart ne mal ne vendin e quajtur Stani i Keke. Ju thone fshatareve se edhe ju mund te mbillni por duhet te paguani tek ne se kete vit Rilindja do te lejoje mbjelljen se i duhen votat! Po te fitoje Rilindja droga do te jete e lire per kedo . Kjo eshte propaganda e tyre . Gjithe te mirat doktor!