‘Bashkë do ia dalim’, Kosova me masa kufizuese për festat e fundvitit

Shifrat në rritje të infektimeve të reja, ka detyruar autoritetet në Kosovë të ndërmarrin masa të reja.

Duke analizuar situatën e ku nuk ka patur përmirësime, banorët në Kosovë do të festojnë festat nën masa të tjera.

Kjo konfirmohet nga Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj, i cili ka zhvilluar një takim me kryeministrin Hoti, Policinë e Shtetit dhe struktura të tjera shtetërore. Zemaj njofton se kanë rënë dakord për masat e reja që do merren për festat, për të parandaluar një valë tjetër të COVID-19.

Statusi

Me kryeministrin, z. Avdullah Hoti, kolegët ministra, Policinë e Kosovës, dhe Inspektoratet, gjatë takimit të sotëm, analizuam situatën epidemiologjike në vend sa i përket COVID-19 dhe u dakorduam për vendimet për festat e fundvitit.

Duke i falënderuar të gjithë për punën dhe angazhimin e pareshtur gjatë gjithë kohës, është më se e domosdoshme që ky bashkëpunim dhe bashkërendim i veprimeve të vazhdojë edhe më tej dhe secili në përgjegjësinë e vet t’i zbatoj detyrat me rigorozitet.

Nga sot, pjesë e aktiviteteve tona, do të jetë edhe Inspektorati i punës dhe bashkë me të gjitha inspektoratet tjera do të mbikëqyrin zbatimin e masave anti covid.

Bashkë ia dalim!