Anëtar i trupës që po gjykon Shullazin, KPK shkarkon nga detyra gjyqtarin

Shkarkohet nga detyra gjyqtari i Apelit të Durrësit, Arben Vrioni. Komisioni i Pavarur i Kualifikimit vendosi ta shkarkonte pasi rezultoi se ai kishte probleme të theksuara me pasurinë. Sipas gazetares Klodiana Lala, një tjetër arsye e shkarkimi të tij ishte edhe sjellja jokorrekte ndaj KPK-së. Pasi sipas saj, Vrioni sillte një sërë justifikimesh dhe argumentesh … Vazhdoni me leximin e Anëtar i trupës që po gjykon Shullazin, KPK shkarkon nga detyra gjyqtarin