Ambasadori britanik: Partitë të mos kandidojnë persona të lidhur me krimin

Ambasadori i Britanisë së Madhe në vendin tonë, Norman Duncan i ka bërë thirrje partive politike që të mos kandidojnë persona të lidhur me krimin dhe korrupsionin.

Norman kujton se afati për dorëzimin e listave të kandidatë të 25 prillit po afron.

Deklarata e tij vjen pas mesazheve të përsëritura nga ambasadorja amerikane Yuri Kim për politikën shqiptare.

”Afati për dorëzimin e listave të kandidatëve për zgjedhjet e 25 Prillit po afron. Partitë politike duhet të sigurojnë që kandidatët që duan të përfaqësojnë qytetarët të mos jenë të përfshirë me krimin e organizuar ose korrupsionin apo të lidhur drejtpërdrejt me ata që janë.”, shkruan Norman në rrjetin social, Twitter.