10 shprehje epike nga Hoze Murinjo

“Ju lutem mos më quani arrogant sepse ajo që unë them është e vërtetë. Unë jam kampion Evrope. Unë nuk jam një çfarëdo, mendoj se jam special. ”

“Unë jam José Mourinho dhe nuk ndryshoj. Unë vij me të gjitha cilësitë dhe defektet e mia “.

“Unë mendoj se [Arsene Wenger] është një nga këta njerëzit që përgjojnë. I pëlqen të shikojë njerëzit e tjerë. Ka disa tipa që kur janë në shtëpi kanë një teleskop të madh për të parë se çfarë bëjnë komshinjtë. Ai flet, flet, flet vetëm për Chelsean ”.

“Lojtarët e rinj janë si pjepri. Vetëm kur e hap dhe e shijon, je 100% i sigurt se pjepri është i mirë. ”

“[Zoti] me të vërtetë duhet të mendojë se jam një njeri i shkëlqyeshëm.”

“Mund të vendosësh edhe një lopë në mes të fushës, duke ecur. Dhe pastaj ndalon lojën sepse kishte një lopë në fushë. ”

“Frika nuk është një fjalë në fjalorin tim të futbollit.”

“Disa klube trajtohen si djaj, disa trajtohen si engjëj. Nuk mendoj se jemi aq të shëmtuar sa të shihemi si djaj dhe nuk mendoj se Arsene Wenger dhe David Dein janë aq të bukur sa duhet të shihen si engjëj. ”

“Për momentin, ne nuk mund të shkojmë as nga shtrati në tualet pa thyer ndonjë këmbë”

“Unë dua t’i nxis lojtarët e rinj në ekipin tim që të kenë një model të duhur flokësh, jo me rasta apo modelet e tjerë që kanë.”